Opis Proizvoda

SOUTH Galaxy 1 je nova generacija integrisanih RTK sistema sa manjim dimenzijama, inovativnim dizajnom, odličnim performansama i pruža visoku efikasnost i inteligentnije korisničko iskustvo u premeru. Nije samo manji nego i bolji.

Inovativni dizajn

SOUTH Galaxy 1 je malih dimenzija sa inovativnim dizajnom. Težak je samo 970g i napravljen je od magnezijumske legure. Gornja ivica je dizajnirana tako da se umanji šteta na risiveru ukoliko padne.

1

Novi, jak Bluetooth modul

Opremljen sa bluetooth 4.0 modulom koji omogućava da risiver radi sa različitim kontrolerima, a takođe omogućava i da bluetooth komunikacija bude brža i stabilnija.

2

Merenje pod uglom

Interni senzor nagiba omogućava risiveru da meri bez centrisanja i da tako dobije koordinate tačke kao da je instrument bio u vertikalnom položaju. Nagib može da bude maksimalno 30 stepeni.

3

Elektronska libela

Interna elektronska libela može ispraviti rezultat merenja u slučaju kada štap nije u potpunosti vertikalan.4

Lak za nošenje

Putujte lagano. Nema potrebe da se na teren nosi veliki teret. Sa novim RTK sistemom ukupna težina opreme je smanjena za 30% u odnosu na prethodnu generaciju.

5

Sateliti

Opremljen najsavremenijim GNSS pločama, SOUTH Galaxy 1 sistem može da prati većinu signala od svih vrsta satelitskih konstelacija (GPS, GLONASS, GALILEO i BeiDou).

6

Inteligentna i otvorena platforma

Baziran na pametnoj platformi i moćnoj strukturi, što čini sistem bržim i stabilnijim, sa manjom potrošnjom energije. Takođe može da kontroliše status svakog dela u realnom vremenu što produžava trajanje baterije na terenu.

7

Cloud servis

24/7 dostupan cloud servis, koji omogućava bržu podršku i servise kao što je upgrade, daljinska dijagnostika itd.

8

Napredni modul za prenos podataka 

Integrisan sa novim odličnim data link sistemom, SOUTH Galaxy 1 je kompatibilan sa sadašnjim radio protokolima na tržištu.

9

NFC funkcija 

Interni NFC modul može da učini komplikovanu bluetooth komunikaciju jednostavnijom i lakšom.

10

preuzmite brošuru u pdf-u

X11 controller brochure.e-pdf